Hoe kan dat?


“Ha ha ha…. dàt geloof ik niet. Echt waar? Werkt dit ècht? Hoe kan dat nou?”
Dit is het eerste dat ik hoor als ik met iemand over de Slimme Druppeltjes praat.
En dan wil iedereen precies weten HOE dat dat dan werkt.
Elke uitleg die ik probeer te geven roept meer vragen op. Dus dat ga ik niet meer doen.
Er zijn in ons dagelijks leven zo veel vanzelfsprekende dingen waarvan we niet weten HOE die werken, maar wel DAT die werken.
Hoe weten we dat biologisch voedsel werkt? Of een magnetron, of een inductiekookplaat. Hoe werkt een katalysator … en zo zijn er nog ontelbare dingen die we gewoon accepteren en gebruiken.
Van mij hoef je het niet te geloven. Je hoeft het ook niet eens te proberen. Er zijn meer dan voldoende mensen die voortaan geen problemen meer met of door alcohol willen hebben.

Exclusief

De Slimme Druppeltjes zijn beperkt leverbaar. Vaste klanten krijgen altijd voorrang op een eventuele wachtlijst. Per klant kan er per maand slechts 1 flacon worden besteld. Bestellingen worden 1x per week verzonden.

Proclaimer

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk te helpen. De Slimme Druppeltjes hebben in de praktijk hun werking goed bewezen. Garanderen dat het bij iedereen werkt zouden we wel willen, maar kunnen we natuurlijk niet. We gaan ook zorgvuldig om met alle gegevens die wij bij je bestelling van je ontvangen. Voor de website hebben we alles in het werk gesteld om de rechten van derden op foto's, op teksten, producten en andere websites te respecteren. Mocht iemand van mening zijn dat we op dat gebied een steekje hebben laten vallen, neem dan contact op en dan lossen we dat samen op.
© 2019 Slimme Druppeltjes. Ontwerp website Han Brugmans.