Wat is het en Hoe werkt het

Een van de meest gestelde vragen.
Wat is het en Hoe werkt het.
Is het wel veilig?
De Slimme Druppeltjes zijn extreem zuiver water. Het water is zó zuiver dat het geen vervuiling duldt. Dit alles speelt zich af op moleculair niveau.

Hoe het gemaakt wordt is natuurlijk een beetje geheim. Maar er komen geen mensenhanden, geen chemicaliën en geen andere stoffen aan te pas.
Door de sterk gesloten structuur van de moleculen kunnen verontreinigingen, zoals alcohol, niet of nauwelijks de celwanden passeren en dus niet in je bloedbaan terechtkomen. Daarom kun je wel een beetje rozig worden, maar niet dronken.
Het hele kleine beetje dat wel wordt opgenomen, wordt ook razendsnel weer afgestoken.
De rest van de alcohol die in je drankjes zit, plas je gewoon uit.
Het resultaat is dat je niet dronken wordt en dus alles kunt doen.
Gebruik een eenvoudige blaastest en ervaar deze unieke beleving.

Exclusief

De Slimme Druppeltjes zijn beperkt leverbaar. Vaste klanten krijgen altijd voorrang op een eventuele wachtlijst. Per klant kan er per maand slechts 1 flacon worden besteld. Bestellingen worden 1x per week verzonden.

Proclaimer

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk te helpen. De Slimme Druppeltjes hebben in de praktijk hun werking goed bewezen. Garanderen dat het bij iedereen werkt zouden we wel willen, maar kunnen we natuurlijk niet. We gaan ook zorgvuldig om met alle gegevens die wij bij je bestelling van je ontvangen. Voor de website hebben we alles in het werk gesteld om de rechten van derden op foto's, op teksten, producten en andere websites te respecteren. Mocht iemand van mening zijn dat we op dat gebied een steekje hebben laten vallen, neem dan contact op en dan lossen we dat samen op.
© 2019 Slimme Druppeltjes. Ontwerp website Han Brugmans.